onsdag den 20. februar 2013 Har du lyst til at læse om vores vej til at få børn? 
 Så har jeg lige opdaget du kan læse det HER.

13 kommentarer:

 1. Jeg har lige læst det, nåede det aldrig i efteråret. Det er en virkelig hård tur i har været igennem! Tak for din åbenhed omkring det. Gik det nemmere med jeres søn? Vi står i position til at skulle i gang med hele møllen for at få nr to, jeg frygter det lidt, men vil jo så gerne have det forhåbentlige udfald.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gik meget nemmere med vores søn, den var der i første forsøg på privat klinikken.

   Nu ved jeg ikke præcis hvad i har været igennem, men jeg tænker at hvis i gør det sammen som sidst du blev gravid- så skulle chancen være god! Selvom det er opslidene:(

   Slet
 2. Sikke en rørende historie. Det er svært at forstå hvorfor det for nogen skal være så kompliceret at få et barn. Men dejligt at man kan få hjælp i dag, selvom det må være hårdt at gennemgå.

  Kh Maria

  SvarSlet
 3. Selv om jeg har læst din historie før rører det mig dybt igen. Puha Tenna, I er mega seje og sikke en kamp. Det utrolige er at når man står med de skønne små glemmer man straks kampen, tårerne og den hårde tid - det synes jeg i hvert fald.

  SvarSlet
 4. Jeg læste din historie i efteråret, og blev meget rørt. Det var noget af en kamp i har været igennem. I er SÅ seje!

  SvarSlet
 5. Puha det må have været hårdt! Men sikke en skønhed I har fået ud af det;o)

  SvarSlet
 6. Det er SÅ fejt når to som rigtig gerne vil have børn ikke kan eller har så svært ved det. Synes det er dejligt at I har delt jeres historie. Og håber det var meget nemmere med nr. 2. Det er vigtigt at omverdenen forstår at det måske ikke er fordi man ikke vil ha' børn lige nu men at man simpelthen har svært ved det.

  SvarSlet
 7. Det må være så urimeligt hårdt at være igennem sådan et forløb, jeg har en god vrninde som er igennem det samme, for anden gang.....i den tid, de har været i behandling her anden gang, har vi fået 2 børn.... Det må godtnok være noget af en mavepuster at få gang på gang!
  Men sandt at sige, så synes jeg faktisk også det var svært at fortælle denne veninde, at vi nu var gravide igen, fordi de har så svært ved det! Vi skal jo nærmest bare tænke på det, så er der gevinst!
  Sejt at i har delt jeres historie.... Tror på det kan hjælpe andre i samme situation, samt give en eller anden form for forståelse fra alle os andre.
  Kh Camilla

  SvarSlet
 8. Kære Tenna. Det lyder urimeligt hårdt for dig! Fantastisk at du i dag har 2 vidunderlige børn:-) Det er de helt perfekte børn til jer! Og sådan nogen skal man nogle gange vente længe på;) Kh K

  SvarSlet
 9. Det er bare rørende læsning - og et SMUKT billede af jeres to guldklumper Tenna - de er bare SÅ søde <3

  SvarSlet
 10. Puh en rørende historie - med det dejligste afslutning. Tak fordi du delte historien. Og sikke nogle skønne børn I har :)

  SvarSlet
 11. Jeg sætter stor pris på hver og en kommentar!

  Og tak fordi i havde lyst til at læse om os det;)

  SvarSlet
 12. Dejligt at læse om andre der har været igennem samme situation som en selv. Altså ikke fordi jeg synes, at det var dejligt at I skulle igennem det, men folk der ikke selv har været igennem det, forstår bare ikke hvad man gennemgår.
  Vores historie har desværre en anden slutning end jeres og efter 10 forgæves IVF forsøg, venter vi nu på en guldklump fra Columbia. Der er lang ventetid, men nu er det første år da gået.
  Dejligt at I kom ud på den anden side med to dejlige børn.

  SvarSlet