mandag den 17. september 2012


Sigurd og jeg var på legepladsen i dag, gyngerne er et hit!
Bedstemor har igen tryllet en fin vest frem til S.

Tiden flyver afsted, jeg når ingenting og jeg glemmer helt at nyde min barsel! Sigurd har fået plads i vuggestue fra 1 december, så jeg vil forsøge at lade "de sure pligter" ligge lidt, nyde min baby og den friske efterårs vind.

9 kommentarer:

 1. Skønne efterårsbilleder! Du er god til at fotografere smukt i efterårs og vinterlyset, det kan jeg også huske fra sidste år.

  SvarSlet
 2. Dejlige billeder som altid. :)

  Det er en god plan at nyde din barsel med den lækre lille basse.

  SvarSlet
 3. Uhm ja nogle dejlige billeder!! :)

  SvarSlet
 4. Uha, jeg forstår dig så godt. Vi er lige i hælende på jer. Hvor blev tiden af og hvordan kunne man glemme at tage sig tiden til at nyde den mens den var. Vi må stramme os an de sidste måneder ;)
  Hvor er han iøvrigt blevet stor! Tænkt at han sidder der og gynger helt alene. Det er da vildt!
  Jeg købte Vores Børn for at læste jeres historie. Hvor har I dog måtte igennem meget og hvor er det dejligt at se, at I er kommet ud på den anden side med hele 2 lækre guldklumper :)

  SvarSlet
 5. Uha ja, de her barselsdage æder hinanden alt for hurtigt og jeg er og også begyndt at sætte dage-i-nattøj-og-ingen-planer ind i kalenderen! Fine billeder og SØD lille fyr på gyngen i dejligt strik- jeg er vild med huen!:)

  SvarSlet
 6. Skønne billeder - dejlige børn! Nyd din barsel...

  SvarSlet
 7. Smukt efterårs stilleben på bordet. Jeg får lyst til at gå på kastanje jagt.

  SvarSlet
 8. Skønne billeder, jeg tror også vi skal ud og finde kastanjer, de gør sig godt som efterårspynt. Jeg har endnu tilgode at læse artiklen om jer, men skal ha købt bladet, som nævnt er det med børn heller ik lige til her. Så jeg værdsætter min datter så utrolig højt og håber hun engang får lov at få søskende. Jeg håber du får tid til at nyde den sidste tid på barsel, det er en skøn tid! :-)

  SvarSlet
 9. hvor ser det fint ud med kastanjerne i kähler stjernen!

  SvarSlet