torsdag den 30. august 2012
Tusind tak for den positive respons på mit nye blogdesign- det gør mig virkelig glad i kan lide det! Jeg er selv ret vild med blogs med store billeder, og jeg må indrømme at kommer jeg ind på en "ny" blog, med små billeder er jeg ret hurtig videre!

Jeg er alene med ungerne for tiden, Dicte har holdt fri i dag- så nu er jeg mildt sagt træt!

13 kommentarer:

 1. Det var et tiltrængt spark bagi til at få gjort noget ved det gamle, kedelige design. Så endnu en gang tak for inspirationen.
  Og jeg giver dig helt ret, billeder er blikfang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt;) Der er også blevet så fint inde hos dig!!

   Slet
 2. Jeg har det på samme måde som dig, med hensyn til billeder:-)
  Skønne unger du har;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg giver dig ret- de er skønne ;)

   Slet
 3. smukke unger og smukke billeder, jeg er vild med formatet og motiverne!;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak- det er jeg virkelig glad for du syntes!

   Slet
 4. Flotte billeder. Instagram er godt nok, men det kan aldrig erstatte et godt blogindlæg med fotos af en dygtig fotograf og/eller gennemarbejdet tekst. Det fik du lige sat en fed streg under.

  SvarSlet
  Svar
  1. Som sikke en kompliment- tusind tak Ida!!

   Slet
 5. Jeg synes også store billeder er lækkert (når billederne altså er lækre, og det er dine jo altid :) ) Min computer kan bare dårligt vise dem når de er rigtig store, men her går det heldigvis fint.
  Endnu engang lækre billeder af dine smukke unger.

  KH

  SvarSlet
 6. Jer er simpelthen så vild med det nye look, ville ønske jeg selv kunne lave noget lign. Jeg er gået lidt død i det der bloggeri, ved egentlig ikke helt hvorfor - det kunne være det ville hjælpe med lidt nyt ;)
  Super dejlige billeder af dine skønne små.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maria!

   Jeg gik også død i min blog en overgang, jeg ville gerne have en forandring- for min egen skyld. Det skal jo være af lyst og ikke af pligten skal blogge. Jeg er sikke på et nyt design og lidt forandringer kan hjælpe på lysten.

   Slet
 7. Jeg er lige "faldet" over din blog, så kan ikke snakke med om nyt vs gammelt layout. Men synes du har en super lækker blog og har meldt mig under fanerne som fast læser :)

  God weekend,
  Lou

  SvarSlet